i errët
  • Shkencë dhe teknologji
Top News - Dua Lipa lë pa fjalë restorantin ku drekoi, ja menuja që zgjodhi tek “Sofra e Ariut”
4:51
Shikime: 218 524 4 ditë më parë
Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informoh...
Blind Man Prank | Stole Her IPhone?
0:25
Shikime: 34 130 499 17 ditë më parë
Wow, she really went finding me in the end😆
Making Ripped Jeans With Laser TikTok: mekinyolcu34
0:11
Shikime: 30 583 561 22 ditë më parë
#virallifestyle #tiktok #shorts Making Ripped Jeans With Laser video by: mekinyolcu34 (tiktok) Please note: If you didn't receive due credit for one of your videos on my channel please send me an email and I will get it sorted out right away: [email protected] Tags: tiktokdance,...
Do NOT buy the Freedom Phone!! 🤬
11:47
Shikime: 1 762 245 5 ditë më parë
The Freedom Phone by Erik Finman is an elaborate waste of money, and quite possibly also a security risk, do NOT buy it! Try Dashlane for free on your first device head to www.dashlane.com/boss and if you decide to upgrade to premium use my code boss for 50% off! Subscribe for more content (IT&#...
How to blur background with photoshop simple way |🔴 colour gradient mixed in background 1min ✔💯
0:57
Shikime: 1 409 130 2 ditë më parë
How to blur background with photoshop simple way |🔴 colour gradient mixed in background 1min ✔💯
How I broke my REAL PHONE! 📱🤦‍♂️ #shorts
0:33
Shikime: 51 638 521 22 ditë më parë
How To Joint Picture Editing Part-37 Background in Photoshop cc . Mg Tech
0:42
Shikime: 5 763 070 3 ditë më parë
#Mg_Tech​​ #Photoshop_Bangla​​ #Photo_Edit​
iPhone vs Android - Which one survives FREEZING?
0:59
Shikime: 14 306 151 17 ditë më parë
Do consider subscribing to my Shorts Channel! 👊 Main Mrwhosetheboss ALdesk Channel: aldesk.info #shorts #tech #iPhone #Android
I TRIED TIK TOK HACK AND BROKE MY PHONE 😱📱🔨 || #SHORTS
0:59
Shikime: 47 812 690 Muaj më parë
#Shorts​​​​​​​​​​​​​​​ #ALdeskShorts​​​​​​​​​​​​​​​ #5MCSHORTS​​​​​​​​​​​​​​​ #SHORTVIDEO​​​​​​​​​​​​​​​ #SHORTSINDIA​​​​​​​​​​​​​ Have you ever tried TikTok hacks? If you haven't, be careful before repeating them. I just tried this hack with toothpaste and broke my phone screen 🙄 We advis...